Barnkalas i simhallen

Är det dags att ordna barnkalas, men tanken på att ha en flock barn hemma får stressnivåerna att skjuta i höjden? Varför inte boka in ett barnkalas på simhallen! Fler och fler simhallar erbjuder alternativet att boka in ett barnkalas som ofta innehåller både ballonger, mat och dryck samt givetvis så mycket bad som barnen bara orkar! Förtäringen består av enklare mat så som korv med bröd eller pizzabitar samt den obligatioriska tårtan. Förtäringen sker i simhallens café antingen före, efter eller under själva badet. Barnen får leka loss i vattnet och det bästa av allt: du slipper både städa och fixa i ordning kalaset hemma. Kika gärna på er lokala simhalls hemsida om de erbjuder alternativ med barnkalas, eller kontakta dem direkt via telefon. Även om det inte annonseras på hemsidan kan det vara att de går med på att ordna ett kalas i alla fall enligt speciellt önskemål.

Säkerheten före allt annat

Att ha kalas på simhallen förutsätter givetvis att föräldrarna till barnen är med, eller att det finns nog med vuxna så att man kan ha koll på alla kalasdeltagare i poolen. tänk på att stänga av mobilen under tiden ni är på simhallen, för att konstant ha fullt fokus och inte distraheras av annat medan barnen leker. Även de barn som kan simma väldigt bra kan råka ut för missöden, så lämna aldrig barn utan uppsikt i bassängerna! En olycka sker så lätt, och det är alltid föräldrarnas ansvar att se till att barnen vistas säkert i simhallen. Tänk även på att barnen inte springer i simhallen även om det kan vara svårt att hålla sig med all spring i benen när kalaset är i full gång! Oftast erbjuds alternativet med barnkalas för delatagare från 7 år och uppåt, men har du yngre deltagare som väldigt gärna vill ha sitt kalas på simhallen, så kan man höra om det går att ordna med kalas i alla fall som då enbart begränsas till barnpoolen.

Roligare alternativ för alla barn

Det ska vara roligt med kalas, och som tidigare nämnt är det oftast inte föräldrarnas första val att ha kalaset hemma. Beroende på budget kan man hitta roligare alternativ till hemmakalas. på barnkalas-stockholm.com kan du läsa om olika förslag till aktiviteter och olika typer av barnkalas. Man kan även höra sig för på den lokala idrottshallen om att hyra salen för ett par timmar, där barnen får leka fritt. Man kan även ordna en hinderbana på bakgården om vädret tillåter, alternativt åka iväg på en skogsutflykt där ni grillar korv och leker olika lekar. Det viktigaste är att aktivera barnen och ju mer fria ytor barnen har till sitt förfogande desto bättre! Utgå från ditt barns intresse så kommer det andra av sig själv. Ett kalas behöver inte kosta massor för att vara roligt och vi har turen att leva i ett fantastiskt land som tillåter olika typer av friluftsaktiviteter som de flesta barn verkligen uppskattar.

Leave a Reply

mts_best