Hängiven och passionerad i spa

 

Är din passion vatten? Alla är fascinerade av vatten på ena eller andra viset. Vare sig det rör sig om träning där du kanske simmar och känner vattnets lena smekningar mot din hud eller om du stilla betraktar ett vattendrag i naturen. Vem har inte blundat och drömt sig bort till ljudet av porlande vatten?

Vatten kan vara helande

Vid de flesta spa-anläggningar finns det olika typer av pooler eller rekreationshörnor för woman relaxingvila. Oavsett om handlar om ett besök på ditt lokala spas anläggning eller om du valt att åka ifrån för att relaxa på något så finns det vissa kriterier som bör uppfyllas. Omgivningen bör vara vacker så att du känner lugnet redan innan du hunnit komma in på själva spaets anläggning. Det ska vara mysigt och varmt och inte alltför mycket folk. Ljudnivån bör vara dämpad med helst bara vattnets porlande som bakgrundsljud och på sin höjd någon avslappnade musik. Det är dags för avslappning för dig och din kropp.

Det händer i kroppen och knoppen

När du installerat dig och börjar slappna av känner du hur hela din kropp slappnar av, du känner pure harmoni i kroppen, tankarna börjar vandra iväg. Kanske förfinas dina tankar av de ljud du hör omkring dig. Bestäm dig redan innan att stoppa negativa tankar på jobb eller bekymmer i ditt liv. Du känner hur kroppen blir allt tyngre och slappnar av i värmen, helt plötsligt spelar vädret utanför ingen roll, om det än så regnar så märker du inte av det då du upplever sol inombords. Tröttheten smyger sig på och i tanken känner du dig behaglig till mods. Tillsammans har hela din känsla smält tillsammans till något underbart och du kanske till och med slumrar till en liten stund.

Hemmaspa

För att njuta av spa behöver du faktiskt inte ta dig iväg och lägga dyra pengar på spa-anläggningar. Många väljer att bygga om en del i sitt hus till ett spa och ha närmre till avslappning. Det är en god idé som någon att förflytta känslan till sitt hem. Man kan göra det på flera sätt, men för en mer lyxig variant av hemmaspa passar Passion Spas spabad Pure Purpose väldigt bra. Den har dessutom plats för flera personer samtidigt.

Leave a Reply

mts_best